Kerst 2019


geplaatst: 19 november 2019

Op Eerste Kerstdag, woensdag 25 december a.s., houden wij een kerstsamenkomst. Deze dienst begint om 10:00 uur maar vanaf 09:30 uur ben je al hartelijk welkom.

De samenkomst staat boordevol worship en aanbidding onder leiding van onze eigen band, video, multimedia, etc. We verwachten dat de samenkomst tot ongeveer 11:30 uur zal duren. Na de dienst is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie/thee maar ook met allerlei lekkere (kerst)versnaperingen.

Deze dienst is speciaal voor het hele gezin!

Jij bent hartelijk welkom! De entree is gratis. We willen jóu graag ontmoeten…

Zou je graag een samenkomst bezoeken op kerstavond, dinsdag 24 december? Kom dan naar de kerstavondsamenkomst van Life Winterswijk. Bekijk alle details voor deze dienst op de Facebook-pagine van Life (link).

Like onze Facebook-pagina (link) om op de hoogte te blijven van al onze andere evenementen!