Concert Reyer & Lars Gerfen – Adventstour 2019


geplaatst: 11 november 2019

[Update]
Vanuit de organisatie van Lars en Reyer hebben we onderstaand bericht ontvangen. Het is een verdrietig bericht maar het management heeft aangegeven dat het concert doorgaat, helaas zonder Reyer. Met dit verdrietige bericht wensen we Reyer heel veel sterkte bij het herstel.

‘Na een onwijs mooi vol 2019, met o.a. de ‘Hoop in mij’ tour, de EO Jongerendag, Opwekking, Reyer Remix in concert, talloze mooie concerten en productieklussen en ten slotte het opzetten van een muzieklabel ben ik tot mijn spijt tot de conclusie gekomen dat ik teveel van mezelf heb gevergd.

Ik houd onwijs van creƫren, dromen, visie delen, muziek schrijven en natuurlijk optreden. Wat een voorrecht dat ik dit als beroep mag doen vanuit mijn geloof in God, en zoveel mooie reacties terug mag krijgen van de mensen die erdoor geraakt worden. Ik heb dit nooit voor lief genomen en zal dit ook nooit doen.

De schaduwkant van zo’n mooi bestaan is dat je door de achtbaan waarin je zit soms niet of te laat door hebt dat je te snel aan het gaan bent. Onze lichamen zijn prachtig ontworpen en ingesteld om ons te beschermen als dit het geval is. Dat is mij nu ook gebeurd. De energie in mijn lichaam en in mijn denken is op. Kracht opbrengen voor zelfs de kleinere dingen in het dagelijkse leven is al lastig, laat staan mijn energie geven voor concerten.

Noodgedwongen heb ik dan ook moeten besluiten de staande concerten tot en met eind dit jaar te moeten afzeggen. Dit is verre van makkelijk (geweest) en met name het niet kunnen doen van de Adventstour met Lars Gerfen steekt enorm. Maar mijn gezondheid en herstel moet ik voorrang geven.

Omdat Lars en ik geloven in het programma en de liedjes die we hebben voorbereid, hebben we besloten dat Lars deze tour alleen op pad zal gaan om jullie alsnog een mooie Advent te laten beleven. Ondanks mijn afwezigheid heb ik er het volste vertrouwen in dat dit hele mooie avonden gaan worden.

Voorlopig staat de komende tijd voor mij in het teken van herstellen, en hoop ik hier sterker uit te komen.

Reyer’

Op 10 december 2019 komen Reyer en Lars Gerfen naar Christengemeente De Ontmoeting in Winterswijk voor hun Adventstour 2019!

Daarnaast presenteren Lars en Reyer hun nieuwe EP.

Je bent hartelijk welkom vanaf 19:30 uur. Het concert begint om 20:00 uur. Na afloop zijn er stands waar je koffie, thee, frisdrank en andere lekkere dingen kunt kopen. Neem dus ook wat kleingeld mee!

Je kunt dan ook de nieuwe CD van Lars en Reyer aanschaffen…

Voor dit concert is reserveren verplicht. Je kunt een ticket bestellen via https://events4christ.nl >>

Kijk ook voor andere evenementen op onze Evenementen-pagina of like onze Facebook-pagina of zoek ons op op Instagram!